Followers

Monday, July 4, 2011

sinopsis kerja

heyy all blogger ,sorry noks tak sempat nak follow korang balik on time .maaf maaf maaf ! ini semua di sebab kan kerja yang memaksa gua untuk dulu kan masa rehat gua dari online pesbook and blog .bohong lah kalau gua kata gua langsung tak jenguk blog kan ?ada memang lah ada tapi nak SIGN IN memang tak dapat lah .

gua nak cerita kesimpulan kerja yang gua buat .gua jadi promoter satu jenama pakaian golf .ohh silap , dua actually .gua kerja 8 jam sehari tapi sabtu ahad gua kena full day lah .sejak gua kerja situ dari situ gua kenal mana orang kaya mana orang kurang kemampuan macam gua , beza laki muda dengan laki tua ,beza laki dengan perempuan dalam hal memilih baju .beza kaum melayu ,cina dan india *ini bukan isu PERKAUMAN .yehh banyak beza nya ! pening gua layan kerenah customer , kadang kadang gua sumpah sakithati ,dalam hati sumpah seranah tapi itulah nama nya cabaran right ?tak syok la kalau kerja 1 style je kan ?

sejak tuh gua lagi appreciate dengan orang yang kerja promoter , gua tak tahu lah yang dah kerja bertahun tahun tuh apa dorang rasa ,padahal gua kerja 2 minggu pun kaki bengkak .dapat pulak customer yang dok mintak bukak saiz nih , saiz tuh ,warna nih , warna tuh .pehhh hangat gila baby gua cakap sama lu .haaa belum lagi dengan BLUEWAVES .muka gua dengan fiza nih dah macam wanted je bagi dorang kan ?tapii hello gua dah habis kerja, boleh jalan sama lu !

yehh memang gua dapat banyak baru .ROS ,NORA and SALSABILA .cube kome cek name gua ,ada tak sebutan ketiga tiga tuh ?kalau ada sila habaq main gua nooo.

yang tengah rehat
SOFIA .

1 comment:

nurul nadia nasir said...

finally!yeay eh hai SALASABILA!kah3