Followers

Thursday, June 23, 2011

kerja sampai cabut kaki

salam baru gua sedar gua dah lama tak update pape untuk korang kan ?gua usha blog member gua macam macam dia dah hapdate dalam masa dua hari .haihh macam macam dugaan gua rasa masa gua kerja, sakit kaki , layan kerenah customer ,kena tegur dengan BLUEWAVE .hah pasal bluewave ,gua memang rasa nak rembat sekor sekor .baby punya orang , gua bukan la nak hina kerja guard nih , tapi mak gua ada cakap kalau BLUEWAVE tahan sebenarnya dorang memang suka buli promoter baru .kalau pape cakap je dapat arahan orang atas .memanglah sakit hati kan ?main buli buli pulak .kadang rasa dorang lagi lebih dari manager .BENCI .


huihhh tapi selama gua berdiri tuh baru gua sedar, apa sebenarnya mak gua rasa selama dia kerja macam tuh .sakit kaki yang amat sangat .gua kadang rasa nak melompat je .tapi kang customer kate beruk mana sesat entah .haihh ha pasal customer ,gua dapat nama baru iaitu ROS dari customer lelaki gatal .sejak bila nama gua ade sebutan ros hah pakcik ?

yeahh mulai sekarang kalau mama gua mintak urut kaki,insya Allah gua urut .sebab gua tahu sakit dia macam mana :')

pada follower baru ,sorry tak sempat nak blogwalking ,bukak untuk follow korang je :) sorry yehh
SOFIA :)

1 comment:

nurul nadia nasir said...

wahh dugaan bekerja tuhh b strong k demi gajii ngee :)