Followers

Friday, June 17, 2011

kali nih nak jadi penjual VICTORIA SECRET

agak agak badan korang ada bau masam tak ?bau hapak tak ?bau erghhhh bau erghhh itulah !
oke gua malas nak berselindung sebenar ny
a ,oke benda nih gua nak cerita
bukan nak bukak pekung di dada .ekk dada ?b
ukan baju !pekung ...
ha mai sini mai sini
kasi rapat rapat semua blogger and non-blogger
nak habaq mai sikit ,ini bukan jual langsung urutan badan atau pil kurus !
ingat !
ini adalah promosi bagi jenama bagi brand VICTORIA SECRET:)
bagi remaja macam uolls yang aktif bersukan , berenang , bershoping .jap shoping mesti ke ?
boleh lah mana tahu suspen kan tengok sale merata ,keti
ak pun basah lah kan ?hahahaha


oke mula dengan gambar pertama
250 ml - RM 55 .
BODY MIST
sebarang pertanyaan mengenai flavour sila add fb gua dan tanya
sebenarnya gua promote bagi pihak seorang kakak member gua
hari tuh member gua si alyaa zakuan ade sembur kat pergelangan tangan , wangi .tahan la dua hari bau dia
gua memang nak tarik ,tunggu duit PT la wehh .ape lagi .hakhak
macam aku kan student , kadang kelas sampai petang
sumpah macam macam bau ada
jadi senang lah nak bawak
dari nak heret perfume kan ?

body lotion 200ml- RM 55
BODY LOTION
masih harga yang sama .
jangan risau botol besar .


kalau korang berminat add fb gua , kalau taknak pun sila hantar msg :)
terima kasih




6 comments:

Izzul Amir said...

victoria secret !

sopy said...

haipp berminat ?hehehe

fizamansiperoterompet said...

can we be a family. lalalalalala. . nak . kau belanja ! HAHA

sopy pelangi said...

hahahaha boleh .meh tlg cabut apa yang patut .hahahaha

ain nadzirah said...

victoria secret..xpernah lagi try..

sopy said...

ain nadzirah : mari lah cuba .bau dia bau bunga .wangi :)