Followers

Saturday, June 18, 2011

bila anak bongsu buat permintaan


ini daddy gua
zaharuddin bin zainuddin
umur 47 tahun
daddy macam tengah photosut kan kan ?
hahahhaa gua snap senyap senyap
no telefon ?erghh takpelah kan
oke malam tadi gua cakap kat mama and daddy
'amin ada hal nak bincang kan'
ayat drama kan ?lantak lah janji dorang tahu gua serius kali nih


daddy balik ,gua cakap
'daddy mama'
'karang amin masuk bilik nak bincang'
daddy cakap la sekarang

oke bla bla bla
gua berhasrat sem tiga gua nak duduk rumah sewa dengan kawan kawan gua
mama and daddy tanya apa alasan gua

  1. lepas nih amin akan menghadapi killer subjek ,kalau amin duduk rumah ,for sure amin tak ada tempat nak bertanya .takan amin nak tanya opah kan ?
  2. kelas amin tak menentu ,kesian dia ulang alik .kadang amin keluar lambat ,daddy pun tunggu amin sampai tertidur dalam kereta
  3. at least amin ada belajar hidup berdikari , kalau mama tak percaya ,dialu-alukan datang rumah sewa kami nanti :)

amin tahu amin selalu buat daddy and mama susah hati .selalu memberontak *tak ada lah sampai tahap lari dari rumah ,,merajuk tuh selalu lah
tapi mama and daddy selalu terima amin
amin tahu amin tak bagus with my past spm result ,tapi alhamdulillah both of you still supporting me right
i love both of u very much :)
im sorry for all my stupid mistake


sempena father's day , gua letak picture daddy .

*heyyyy ,jangan nak gelak sakan nohhh ,amin nama manje gua kat rumah !benciii .APE NIH !


sambil tengok drama tv3 :)
SOFIA

5 comments:

nurul nadia nasir said...

selamat hari bapa untuk daddy sopy!ngee neway sgt berharap jawapan hari selasa tuh menggembirakan hati!ahaha i wish pakcik zaharuddin bg premission kt anak bongsu dye tinggal sebumbung dgn kami!aminn :)

sopy said...

hehehe happy father's day papa nadia jugak ! hehehe aminn !haihh daddy cakap tunggu lepas kerja malam tuh daddy bagitahu .haih haihhhhh :)

Habibul Ambia said...

Sumpah Dah Tergelak Masa Baca Entri Untuk Berdrama .
Ahaha .
Rasa Rasa Anak Manja Mesti Dapat Permisson .
;)

sopy said...

hahaha jangan gelak jangan gelak! aminn doa anda sangat dihargai :p

fizamansiperoterompet said...

hahahahahaahahahahahahahahaha. happy father's day nyotttt