Followers

Monday, June 20, 2011

jom terjah blog mereka


gua menyertai segmen cik nadia
eksited gilaa :)
gua mula membuat blog since sebelum gua masuk plkn last year .dapat dorongan kakak gua yang dulu blogger yang aktif.punca gua buat blog dulu untuk share banyak perkara dengn EX - bf gua .sekarang dah putus pun .jadi blog nih hakmilikkekal gua la kan ?sebab gua adalah pengasas ,oke blog jugak gua menangis ,gelak ,mengutuk ,mengata .perkara wajib .plus nih salah satu social network gua dengan sahabat gua untuk saling tahu personal life kami .dan bukti pada anak gua nanti .mana tahu anak gua tanya ' MAMA ,mama takda ke diari ,adik nak baca 'haaa masa nih lah gua muka riak sebab lagi maju dari anak gua .cuma bagi link .hahahaha

itu saja untuk kali ini .


thankyou blog readers :)

4 comments:

nurul nadia nasir said...

maceh joinnn!ngeee terharu!haha keep in blogging k :)

alyaa zakuan said...

kejadahnya ko ni. hahaha. bagi link jer eyh? zaman anak ko nnt, lagi maju lah weyh.

sopy said...

nadia : heeee tq :D

alyaa : wehh nanti anak aku mesti tak terpikior aku nak bagi link kan ?hahahaha

Azzah said...

singgah n follow kat sini..heppy blogging