Followers

Tuesday, August 9, 2011

terbongkok terbongkang basuh baju


salam .sejak dua menjak nih gua malas gila nak basuh baju .di sebab kan gua nih memang asal ipoh , famili pun kat ipoh .apadahal lah dari TASEK ke FAIR PARK tuh kan ?so tiap hujung minggu gua hantar baju kotor balik basuh .ehh bukan baju je kena basuh .dengan gua pun kena ' brainwash' wuwuwuwuwuw sedihh wooo .

tapi itu semua gua dah bajet spender dengan baju kecik gua ada berapa stok kan ?kalau cukup seminggu stok alamta nya memang gua tak basuh la wehh .hikhikhik malas lah terbongkok dalam bilik AYOR tuh .ponat tahuu .

tapi minggu nih aku tak tahu kenapa seluar kecik gua short 1 .agak agak kan ?? entah entah masa jemur dia terbang ! ohh sorry brader lalu lalang kalau spender gua lekat kat muka lu .hikhik tak ada nama memang lu tak boleh cari la tuan punya spender kan ?

haa nak di jadi kan cerita ,gua basuh jugak lah kain hari nih .baru selasaaaa .spender dah hilang .sedih gilaaa -___-

bagi la balik spender guaaaa T_______T

2 comments:

nizamsani said...

terbang ke stadium agaknya.

nurul nadia nasir said...

jamal curi tuhhh haha