Followers

Thursday, July 7, 2011

terpaku terpana

lately nih gau banyak termenung ,bukan termenung kosong .tapi dok mengira hari .hari nak bayar yuran , nak dapat result .nak masuk rumah sewa .macam macam .kadang kadang gua nangis sendiri pikir semua tuh .haihh gua takut lah .gua taknak hampa kan ibu bapa gua .gau sayang mereka .macam nak mati gua sayang dorang .

dah dah gua taknak cerita life gua dalam blog .lupa gua ada stalker yang idiot yang bajet bagus *i wish you read this gemuk .hahahaha
semalam gua jumpa my other half .sementara tunggu tuh gua tenung lah nyonya yang lalu kiri kanan gua .haih gua perhati atas bawah , dah macam perogol bersiri tapi malang nya gua tak pakai pakaian hitam selubung tuh tapi gua pakai kemeja petak petak .warna ungu beg sandang warna merah , selipar merah hijau .kakak gua kata macam p**** .ohoiii lantak lah .

baru gua tahu beza antara nyonya ah leng dengan makcik jenab berpakaian .

nyonya ah leng : pakai legging , seluar ketat ketat .baju besar , bergaya .rambut majoriti kerinting .pening gua usha depa .

makcik jenab : tudung , blouse ,seluar besar .ingat kubur kata mari rumah kata pergi .bagus makcik jenab !

bukan ada isu perkauman wehh .itu yang ketara bagi dua aunty HOT nih yang gua perasan. jangan lah pasal isu nih korang buat perhimpunan memBERSIH kawasan perumahan pulak yeh .

yang tengah tahan perasaan
SOFIA :)

1 comment:

nurul nadia nasir said...

hamboii hebat mkcik jenab tu yerr ngee