Followers

Tuesday, July 12, 2011

hari ini gua menangis dalam kegembiraan

tak legend lah kalau nangis kan ?ciss kalau dah mata gua nak bocor nak buat macam mana ?macam biasa janji nak bangun awal akhirnya tersasar untuk kali kedua .DAMN gila .member gua kata nak datang pukul 12 jemput gua nak ambil result sama sama kata nya .gua yang sedar 1130 nih kelam kabut lah mandi WAJIB semua kan .haa sapu deodorant kat ketiak sikit mana tahu kot kot pengsan masa tengok result takda lah lecturer koma angkat ketiak gua .1220 member gua punye kain tudung pun takda lagi .haishh gua kasi gegar sama makcik gua suruh dia hantar gua kat itp dan cakap kat member gua jumpa sana sajalah .jadi gua pun datang lah ke itp pada pukul 1240 .hell yeah pejabat tutup lnch hour kata nya .230 baru bukak .redha saja lahh .


dalam hati rasa nak pecah ,nak terbang nak terjun bangunan dah sebab dok pikir kena repeat paper MIKROEKONOMI .hahhhhhhhhhh itu satu hal .dibuat nya pointer tak lepas 2 ? siapa nak tanggung gua belajar selain PTPTN ?tak kan gua kena kawin dengan sugar daddy gua ?itu tanggung laki bini .nih tanggung BELAJAR .okk malas nak celaru panjang .230 gua dengan geng rumah sewa hardcore masuk dewan .masya ALLAH debor nyaaaa .jeng jeng jeng .ALHAMDULILLAH .pas semua .yeah yeah yeahhhh .


rasa nak menangis saja .sumpahh .dalam hati mengucap gila sambil doa cepat lah PT masuk .baideweyy gua belum bagitahu kan gua dah hantar barang gua sikit kat rumah sewa .nak tengok gambar rumah sewa gua ?nanti nanti lah gua upload .malas pulak nak letak .nanti mana tahu korang nak datang tak ke naya ?




pada budak rumah sewa HARDCORE : sorry lah bukan sopy taknak masuk rumah sewa lagi .sopy malu sopy sorang tak bayar duit sewa kat atin lagi .sopy malu dengan korang .sopy ada masalah kewangan .sopy janji sopy akan bayar duit ayah atin secepat mungkin .harap ayah atin faham .korang tahu kan keadaan sopy mcm mana .maaf sangat sangat sebab susah kan korang :'(

1 comment:

nurul nadia nasir said...

it's ok sopy..kami paham!cepat dtg taww kasi meriahh :) hihi