Followers

Saturday, July 16, 2011

mata nampak baik mulut berkata kata

malam nih mulut gua jahat sikit nak mengata orang .ciss lu orang jangan ingat gua nih baik sangat sebab gua nih bukan PERFECT .banyak lah ketidakpuasan hati gua nih yang nak di luah kan kat blog nih .baidaweyy kalau korang rasa nak hentam ingat no gua tak STATE MANA MANA NAMA DALAM BLOG GUA JADI LU ORANG JANGAN PERASAN .haa macam tuhlah kisah nya .


ok lately nih gua ada buat status

'bila basuh kain hari terus nak hujan ,pakej dengan angin sekali .nyaris pakaian COMEL gua tak terbang -..-'
dapat lah dalam 20++ yang suka buat jari kat gua .bukan nak bangga pun .pasal basuh spender je kan .apa tah nak dibangga kan .kalau nak bangga pun sebab gua berjaya basuh baju sendiri .hahahaha .jadi ramai lah dok gelak gelak kan .gua tak harap pun depa tunjuk jari kat gua . then gua pun offline lah malas nak on lama lama .then next morning gua dapat komen dari sahabat baik gua cakap ada minah copy paste status gua atas tuh .cuma tambah dia bagitahu kat orang spender dia warna pink .


memang hangat dah pagi tuh .gua tanya siapakah manusia itu .ohh rupanya dia .wehh lu nak copy pun beragak la pandai ! jangan lah sebab status bodoh tuh pun lu nak copy .takda idea sangat ke nak bagi orang tunjuk jari kat lu ?hishh untunglah lu tambah spender lu PINK je .gua ada spender blink blink tak kecoh pun .apa pun tak boleh lah hang nih !



nahh kan dah kena kutuk dengan member gua .lain kali gua buat status berak tengah jalan sambil pakai bra BIRU lu nak copy tak ?malas nak gaduh gua buat diam saja .


4 comments:

nurul nadia nasir said...

hahahaa lawak wehhh sumpah copy paste!macm hape jerr

nurul.popia said...

haha . lawak sgt , tetibe je aku jadi minah port. haha ,tak boleh blah aku tengok status tu,

rh rainn said...

haha nice

Nisa eica said...

haha , lawak-2 .. dy tertarik sngat kot gn sofy nye status , 2 smpai copy paste blik .. sabar keyh .. =)